bw videoFier, Gjanica del nga shtrati, qyteti në ujë 
18/01/2013
 
 
 
00:07
 
 
 
 
02:11
 
 
 
 
 
 
 
 
Lumi Gjanicë ka dalë nga shtrati duke shkaktuar probleme tek familjet që jetojnë aty pranë. Një familje ishte izoluar nga uji i lumit që rrethoi banesën e tyre dhe ka qenë ndihma e policisë dhe bashkisë që i shpëtoi nga situata ku ndodheshin. Shkak për daljen nga shtrati të lumit Gjanica përvec reshjeve është bërë dhe ngushtimi i shtratit të këtij lumi. Niveli i ujit që arrin 50 cm ka përmbytur sipërfaqet ku ndodhet dhe banesa dhe disa biznese. (da.xha/BalkanWeb)