Web TV Shqiperia.TV - Special TV Klan


Per nje program te perzgjedhur dhe festiv me rastin e Vitit te Ri 2012, kliko ketu per te TVSH.
* PROGRAM SPECIAL ME MUZIKE! * GEZUAR 2012! * ME TV KLAN *Ju lutemi, prisni 10-20 sek. *

Transmetim live i fuqizuar nga www.shqiperia.tv dhe i mundesuar nga nje server dhe website i trete.


Per programin me muzike, nga videot me cilesore dhe te perferuara nga publiku i gjere ne web kliko ketu.
*** PROGRAM SPECIAL ME MUZIKE FOLK! *** GEZUAR 2012! *** ME SUPER FOLK TV ***

***GEZUAR***