Web TV Shqiperia.TV - Special STV Folk


Per programin me muzike, nga videot me cilesore dhe te perferuara nga publiku i gjere ne web kliko ketu.
*** PROGRAM SPECIAL ME MUZIKE FOLK! *** GEZUAR 2012! *** ME SUPER FOLK TV ***

Transmetim live i fuqizuar nga www.shqiperia.tv dhe i mundesuar nga nje server dhe website i trete.


Per programin me muzike, nga videot me cilesore dhe te perferuara nga publiku i gjere ne web kliko ketu.
*** PROGRAM SPECIAL ME MUZIKE FOLK! *** GEZUAR 2012! *** ME SUPER FOLK TV ***

***GEZUAR***